Instal·lacions i equipaments

Inicialment la Residència Geriàtrica Montsacopa era un Hotel (Hotel Montsacopa) que fou degudament reformat i transformat en Residència per part del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

La residència està formada per sis plantes. Reuneix totes les mesures de seguretat previstes en la legislació vigent, així com la supressió de barreres arquitectòniques.

Les superfícies totals aproximades són les següents:

  • Superfície total de la finca: 1.310 m2.
  • Superfície edificada: 980 m2
  • Superfície del pati exterior: 330 m2
  • Superfície útil total de l’edifici, comptant les 6 plantes: 4.929 m2.

La distribució dels espais edificats és la següent:

Soterrani: on hi ha la cuina, el rentaplats, la bugaderia, els vestuaris i els magatzems.

Planta baixa: on hi ha la recepció, la zona de despatxos (administració, direcció, treball social, educació social / psicologia, infermeria i consultori mèdic), el menjador, la sala d’estar/TV i la sala de visites del Centre de Dia. També hi ha el pati exterior.

Primera planta: on hi ha la sala de teràpia ocupacional per a dements, la sala de cures, la sala d’estar/TV, dues sales d’estar, el menjador i les habitacions (14 de dobles i 5 d’individuals). També hi ha un pati interior.

Segona i tercera plantes: on hi ha 15 habitacions dobles i 4 d’individuals a cada planta, un menjador, una sala d’estar/TV i dues sales d’estar.

Quarta planta: és una planta de serveis on hi ha el gimnàs, la sala de tallers i treballs manuals, la capella, una sala polivalent, la biblioteca, la perruqueria i barberia, podologia i la terrassa exterior i solàrium.