GAAVOC

Empresa d’àmbit comarcal, constituïda l’any 1994, especialitzada en la gestió de serveis d’atenció a la gent gran i atenció a la dependència (residències, centres de dia i atenció domiciliària), amb seu a Olot.

Actualment gestiona la residència geriàtrica Montsacopa d’Olot (amb 101 places) i el seu centre de dia (amb 75 places), els centres de dia rurals de Sant Feliu de Pallerols i de Tortellà.

És titular del seu propi servei d’atenció domiciliària des de l’any 2007.

El nostre model de gestió posa per davant la qualitat del servei, l’atenció a les persones i la seva implicació en el projecte. Així, al llarg d’aquests anys s’ha anat forjant un model assistencial propi, flexible i adaptable a les necessitats de les persones, basat en la millora continuada de la qualitat assistencial, que ha comptat amb la participació, implicació i complicitat de l’equip de professionals que integren l’empresa.

Al mateix temps hem de dir que som una empresa arrelada i compromesa amb el territori, que coneixem de soca-rel el sector en el que treballem i el terreny que trepitgem. Coneixem el tarannà dels pobles, les seves associacions i la seva gent. I tot això ho sabem canalitzar en la prestació del servei per crear més valor social a la nostra intervenció.

Aquesta manera de fer les coses ens ha portat a obtenir l’acreditació de qualitat assistencial pels estàndards de continuïtat de l’atenció de la Joint Commision International l’any 2005 i que hem anat revalidant cada tres anys fins a l’actualitat.

Visita la secció següent: SERVEIS INTEGRALS D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA